ŞANLIURFA / HİLVAN - Hoşin İlkokulu

.
HOŞİN MAH. ULUYAZI KÜME EVLERİ NO 22 HİLVAN / ŞANLIURFA
Vizyon
Evrensel eğitim ve öğretim ilkeleri doğrultusunda kurumsallaşmış bir okul kimliğine sahip olmak. Çocuklarımızın velilerimizin ve personelimizin düşlerinin buluştuğu bir okul yaratmak
Misyon
Okul çevresine ve öğrencilerimize güvenli bir ortamda zihinsel, duygusal, bedensel potansiyellerini tüm İnsanlık için sağlıklı kullanabilen öğrenciler yetiştirmek ve bu öğrencilere nitelikli bir eğitim vermektir.
08:10 - 14.20
Kalorifer - kömür
Lojman
2 - Tek katlı çift daire bir lojmanı vardır.
Ulaşım
Karayolu ulaşımının yanı sıra Hilvan- Şanlıurfa arasındaki Şanlıurfa Hava limanı yaklaşık 30 km uzaklıktadır.Öğretmenlerimiz kendi araçlarıyla gidiş geliş yapmaktalar.Ayrıca Öğretmen servisi vardır.
Yerleşim Yeri
Okulumuzun bulunduğu Uluyazı Köyü bağlı bulunduğu Hilvan ilçesinin en eski köylerinden biridir. 250 hane bulunan köyümüz kalabalık ve genç bir nüfusa sahiptir.Okulumuz zorunlu hizmet bölgesinde olup Hizmet puanı 22, hizmet süresi 4 yıldır. Okulumuza bağlı iki adet ana sınıfı bulunmaktadır. Bunların biri okulumuzdan 2 km uzakta köyümüzün içinde yer almaktadır, diğeri okulumuzun bahçesinde ana sınıfı binamızdır. Ana sınıflarımız soba ile ısınmaktadır.
İlçe merkezine 11 km, İl merkezine 65 km uzaklıktadır.